Diensten

Alles voor uw auto

Het autogebruik van klant tot klant is heel verschillend. De één gebruikt de auto dagelijks, waarbij de ander de auto alleen gebruikt om af en toe een keer boodschappen te halen. Los van het gebruik hebben alle auto’s één overeenkomst:

Tijdig onderhoud voorkomt veel onvoorziene en onnodige kosten.

Graag denken wij mee in de spreiding van de onderhoudskosten. Veiligheid staat daarbij centraal, want bij schade of ongelukken zijn eventuele onderhouds- en reparatiekosten al snel terugverdiend.

In overleg met u wordt op basis van het gebruik de onderhoudskosten afgestemd. Zo worden alleen noodzakelijke kosten gemaakt en krijgt u toekomstige kosten als advies mee. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Pick-up truck
Verder beschikt onze werkplaats over moderne middelen om alle merken auto’s, jong en oud te kunnen repareren en onderhouden. Mocht u daarover vragen hebben, kunt u altijd langskomen of bellen.

Belangrijkste werkzaamheden

APK

Om uw auto veilig te kunnen gebruiken, bent u verplicht door het RDW om uw auto vaak jaarlijks na te laten kijken.

meer

Banden

De banden onder uw auto maken het grootste verschil als het gaat om preventieve veiligheid. Veel mensen rijden op oude versleten banden.

meer

Groot en klein onderhoud

Goed onderhoud voorkomt onverwachte en hoge kosten. Met onze kennis en apparatuur zijn alle merken auto’s bij ons welkom.

meer

Airco service

De airco in uw auto is een kwetsbaar stukje techniek. Het aircosysteem heeft dus tijdig juist onderhoud nodig.

meer

Distributieriem

Een distributieriem behoort net zoals het verversen van de olie, tot het onderhoud van uw auto. Bij uitstel kunnen de kosten hoog oplopen.

meer

Aankoopkeuring

Waar moet je bij het kopen van een nieuwe auto op letten? Wij denken met u mee, zodat u een goede en weloverwogen aanschaf doet.

meer

Goed onderhoud is met een veilig gevoel de weg op

Er kan van alles slijten of stuk gaan zonder dat u het weet. Daarom is een regelmatige controle van uw voertuig erg belangrijk. Niet alleen voor de veiligheid, maar ook kunnen kosten hoog oplopen als er bij een defect niet tijdig wordt ingegrepen. Bovendien rijdt het nog eens veel fijner wanneer u weet dat uw auto in goede staat verkeerd.

Als u nog vragen heeft, kom een keer langs!

Home

Over ons

Contact

Veilig de weg op

Hond-snuit-1
monteur-1
vlaggen-1

Onderhoud

Er kan van alles slijten of stuk gaan zonder dat u het weet. Daarom is een regelmatige controle van uw voertuig erg belangrijk.

Niet alleen voor de veiligheid, maar ook kunnen kosten hoog oplopen als er bij een defect niet tijdig wordt ingegrepen.

Bovendien rijdt het nog eens veel fijner wanneer u weet dat uw voertuig in goede staat verkeerd.

Als u nog vragen heeft, kom een keer langs!

Home

Over ons

Contact