A U T O B E D R I J F H E U V E L


Wij geloven in betaalbare, veilige en duurzame mobiliteit voor iedereen. Daarvoor gebruiken wij onze technische kennis en nieuwste apparatuur. Autobedrijf Heuvel onderhoudt en repareert al 30 jaar allerlei soorten auto’s en met groot succes. Tevreden klanten horen gelukkig bij ons werk. Bent u al eens bij ons geweest?

Autobedrijf Heuvel is een full-service garage, dat houdt in dat u op gebied van auto’s voor alles bij ons terecht kunt. Heeft u vragen over uw auto of wilt u bijvoorbeeld graag een prijsopgave, dan kunt u altijd bellen of bij ons langskomen voor vragen of advies wat betreft uw auto.

Graag tot ziens,
Team Autobedrijf HeuvelOnze Diensten


Werkplaats

Automobielen zijn tegenwoordig technische hoogstandjes. Daarom beschikken onze monteurs over meer dan voldoende kennis om uw auto te repareren. Wij hopen u van dienst te mogen zijn, uitgerust met alle hedendaagse moderne techniek.

Oldtimers

Wilt u graag dat uw klassieker of oldtimer de zomer probleemloos doorkomt? Laat ons dan uw klassieker onder handen nemen, zodat u aankomend zomer nog meer rijplezier hebt.

Leaseauto

Autobedrijf Heuvel kan én mag uw lease auto onderhouden en repareren. Wij regelen dan het onderhoud van uw lease auto, zodat uw mobiliteit in handen is van een vertrouwd adres.


Airco

Met het zomerweer uw airco niet koel?
U kunt bij Autobedrijf Heuvel uw airco laten onderhouden en reinigen. Wij werken met een apparaat dat voorzien is van de meest complete database die er op de markt is. Dat maakt dat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Ook kunnen wij nu de vieze lucht, wanneer u de airco aanzet, aanpakken en ervoor zorgen dat u in een fris ruikende auto rondrijdt.


Wilt u ook graag een goed werkende airco?
Wij adviseren u jaarlijks een aircoservice uit te laten voeren bij ons. Een airco is een gevoelig onderdeel van uw auto die bestaat uit meerdere draaiende delen. Ook moet de airco gasdicht zijn voor goed functioneren. Reparatie of vervanging van airco-delen als gevolg van spaarzaam onderhoud is vaak duur. Een tijdige aircocontrole kan u dus veel kosten besparen. U kunt zich voorstellen dat een airco bij gebruik onderhoud nodig heeft. Om problemen met de airco in uw auto te voorkomen, raden wij u aan om uw airco elk jaar te laten servicen door ons. Wij beschikken over de vereiste kennis van zaken en maken gebruik van moderne airco-apparatuur. U kunt bij ons telefonisch een afspraak maken. Wij helpen u graag, zodat u veilig en comfortabel op pad kunt.

Wist u dat:
– een airco bijdraagt aan een veilige en comfortabele reis, als deze goed functioneert
– uw reactietijd korter wordt en u dus sneller kunt ingrijpen in geval van nood
– Een airco de lucht in uw auto dusdanig ontvochtigd en zuivert dat u altijd comfortabel op reis gaat

Vakopleiding

Wij zijn een leerbedrijf


Autobedrijf Heuvel biedt stagiares opleidingsmogelijkheden aan. Het is ons streven dat zij -bij het afronden van hun opleiding- nèt zoveel passie voor auto’s hebben als wij! BEKIJK SITE →
UW AUTO, ONZE PASSIE!

APK – Aircoservice – Car Audio Hifi – Banden – Distributie – Groot én klein onderhoud – Occasions – Roetmeting – Schadeherstel – Sportvelgen – Uitlezen van auto’s – Zomercheck – Wintercheck – Én meer…

Autobedrijf Heuvel, voor écht álles op het gebied van uw auto!