Over Autobedrijf Heuvel

De motor achter Autobedrijf Heuvel is ons team. Met een laagdrempelige, familiaire sfeer is het team goed op elkaar ingewerkt zodat we de kwaliteit kunnen leveren die onze klanten van ons gewend zijn.

Wij staan voor duurzaam repareren en onderhoud. Maar we kijken vooral naar het belang van onze klanten. Een passende oplossing kan verschillen per klant, en dat inzicht; daar ligt onze kracht.

Wij streven ernaar dat klanten enthousiast en tevreden over ons zijn. Dat is onze drijfveer. Daarom vinden wij naast kwaliteit en eerlijke prijzen, goede communicatie en transparantie heel belangrijk. Zo zorgen we voor een goede vertrouwensband, en voor u geen verrassingen achteraf.

Wat vinden onze klanten?

"Super geholpen! Auto wordt niet veel gebruikt en had al 2 jaar geen beurt gehad. Hun advies was een kleine beurt en dat hebben ze ook keurig gedaan. Ze staan altijd klaar voor een kop koffie en een praatje. Het is een kleine maar zeer persoonlijke en vakkundige garage, die ik iedereen kan aanbevelen!"
"Vakkundige Mensen! Ik kom zelf al jaren bij deze garage; vriendelijke, vakkundige mensen die altijd in een gemoedelijke sfeer je auto repareren. Ze zijn transparant. De werkzaamheden worden altijd tot in detail uitgelegd. Kortom: een top garage!"
"Al meer dan 30 jaar onze garage. Hier vind je nog mensen die én hart voor auto’s hebben én ook de vakkennis hebben om problemen te herkennen en op te lossen. Na onderhoud c.q. reparatie weet je dat het goed zit. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Ze staan bij wijze van spreken dag en nacht voor je klaar. Prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Gezien de andere reviews vertel ik niets nieuws. Heren, ga zo door!!"
"Eerlijk en snelle service. Wanneer je vele kilometers maakt, komt er helaas altijd een moment dat er reparatiekosten komen. Bij Autobedrijf Heuvel informeren ze eerst welke kosten er gemaakt moeten worden en waarom. Eerlijkheid vooraf! Mijn auto is vlot gerepareerd en hopelijk kan ik weer lange tijd reparatievrij verder rijden!"

Onze Diensten