Welkom op onze reactiepagina/gastenboek!


Wij stellen uw reactie en feedback enorm op prijs, daarom geven wij u graag de gelegenheid deze hier op onze pagina achter te laten!
Alvast bedankt voor uw bijdrage,

Team Autobedrijf Heuvel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

40 Reacties

  1. Stevfan s

    Ik kom zelf al jaren bij deze garage, vriendelijke ,vakkundige mensen die altijd in een gemoedelijke sfeer je auto repareren etc .transparantie in de prijs en werkzaamheden worden altijd tot in detail uitgelegd. Kortom een top garage!!

  2. Jan Harwig

    Super!!!!!! Niet voor niets ca. 35 jaar klant!!

    ’s Avonds kreeg ik een melding op het scherm dat er een ‘hoge accuontlading’ was. De volgende morgen direct gebeld met de garage. Kon gelijk langskomen. Begin van de middag werd ik teruggebeld dat de auto weer klaar was. Accu bleek defect te zijn en is vernieuwd.
    Zelfs Dzenan wordt nog een keer verliefd op een BMW :-).
    Wat moet ik verder over de service, vakkundigheid etc. zeggen als je hier al zo veel jaar komt en daarvan getuigen ook de vele 5 sterren!!
    Ik hoef niet te zeggen ga op deze voet door, want dat doen ze toch wel.

  3. Jan Harwig

    Al 35 jaar tevreden klant.

    Wat moet je nog over klanttevredenheid zeggen als je al 35 jaar bij Autobedrijf Heuvel terugkomt!
    Gistermorgen gebeld omdat de display een verhoogde accuontlading aangaf.
    Ik kon de auto direct brengen en aan het einde van de middag was de auto weer klaar.
    Ben dus nog steeds tevreden!
    Blijf zo doorgaan.

  4. B. ter Beke

    Na de auto van mijn vrouw in eerste instantie bij een grote keten te hebben laten keuren was deze afgekeurd. Ik ben zelf handig en heb de onderdelen (midden- en einddemper + fusee stofhoezen) zelf vervangen. Vervolgens een nieuwe afspraak bij dezelfde keten voor herkeuring. Wordt er ’s ochtends om 08:00 afgebeld: de keurmeester was ziek. Vervolgens rondgekeken en bij Heuvel terecht gekomen. Ik kon er snel terecht. Bij keuring bleek dat men bij de grote keten ‘voor het gemak’ maar even een defect aan de remleidingen over het hoofd hadden gezien, die absoluut als afkeur golden. E.e.a. is bij Heuvel erg netjes en tegen een zeer scherpe prijs gerepareerd met nu een wèl veilige auto om vrouw en kinderen mee te vervoeren. Heuvel heeft er een vaste klant bij.

  5. Benno W.

    Super geholpen. Auto wordt niet veel gebruikt en had al 2jaar geen beurt gehad. Hun advies was een kleine beurt en dat hebben ze ook keurig gedaan. Ze staan altijd klaar voor een kop koffie en een praatje. Het is een kleine maar zeer persoonlijke en vakkundige garage, die ik iedereen kan aanbevelen!

  6. Dhr. Vroom

    Renault 19, 31 mei 2016

    Renault 19 GTR

    Net als vorig jaar, ook dit jaar een uitstekende beoordeling! Uitstekende garage, die ik graag bij anderen aanbeveel! Een monteur die met je meedenkt en goed samenwerkt om nieuwe koplampen aan te kunnen schaffen. Wat een hele klus was. Een hele persoonlijke benadering. Prima prijs-kwaliteit verhouding.

  7. D. Veurink

    Maandag 25 april kwam ik via de ANWB bij deze garage en ondanks dat ze het erg druk hadden nam de monteur toch even de tijd om naar het bijgeluid te kijken. Heb de auto achter gelaten met het idee dat de oorzaak vinden van het geluid niet snel gevonden zou worden omdat ik er al enige tijd mee rijd en andere garage hier een onderhouds beurt ook al naar gekeken had en niet heeft kunnen vinden. De zelfde dag belde ze nog dat de auto gerepareerd was en dat. Ze hadden het probleem kunnen vinden bij de dynamo poelie en dat binnen een korte tijd, waardoor de kosten mee vielen. Mijn Passat klinkt nu weer zo als de Passat hoort te klinken en niet zoals een diesel van 1980. Ben dan ook zeer tevreden over de vakkennis en service die autobedrijf Heuvel heeft geleverd. Ik raad deze garage zeker aan bij anderen al helemaal als je met een mankement zit.

  8. Maarten

    25 april 2016

    Trotse klant van heuvel
    ik raad deze garage aan
    Al ruim 15 jaar ben ik een trotse klant bij Laurens en zijn team. Ik kom graag bij hun, omdat ik weet dat ze er alles aan doen om de auto weer goed en veilig op de weg te krijgen. Maar zonder je op te lichten! Als er iets met de auto is we kunnen altijd langs komen zonder probleem. Onze 2 jongens weten ook precies waar “onze” garage is Hopelijk weten ze dat over 10 jaar ook en gaan hun net zo graag naar heuvel garage als dat wij gaan.

  9. Jan Eulderink

    19 januari 2016
    Altijd bereid

    Dit team is altijd bereid om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Daarbij ook nog gratis advies in verband met onderhoudskosten. Meedenken en vooruitzien: geen probleem. Klasse mensen. Bedankt voor jullie inzet.

  10. Jan vd Kolk

    02 januari 2016
    Ruim 30 jaar zeer tevreden klant!

    Al zoveel lovende woorden gelezen bij de andere reviews over Autobedrijf Heuvel. Ik sluit me daar helemaal bij aan: betrouwbaar, staat altijd voor je klaar, redelijke prijs, vriendelijk en behulpzaam. Ook goed in het inschatten van te verwachten kosten. Laurens en personeel denken in het belang van de klant. Wat moet ik er nog meer over zeggen: ik kan iedereen deze garage aanraden.

  11. Niek L

    20 november 2015
    Eerlijk en duidelijk

    Onlangs een reparatie gehad aan mijn auto welke klein begon en uiteindelijk groter uitpakte. Vooral doordat er veel uitzoek werk was. Dit is netjes opgepakt en er is veel moeite gedaan om mijn auto weer helemaal op top niveau te brengen. Uiteindelijk is ook de afrekening zeer netjes opgepakt. Voor mij alle reden om vlaai langs te brengen toen ik mijn auto weer ophaalde!

  12. Y. Both

    05 november 2015
    Top

    Heel betrouwbaar: belangrijk voor een autodummy als ik! Én persoonlijk: als je belt en je naam noemt, weten ze direct welke auto daarbij hoort! Én met humor: de smeerolie van het leven. Succes, Laurens en Dzenan

  13. i h woudsma

    05 november 2015
    Een blije verrassing

    Al enige tijd was ik aan het zwemmen. Mijn adresje bij ATU verdween in de misten van het grote geld uit Amerika, daarna een paar adressen aangedaan, met Heuvel nog een poging gedaan mij geborgen te voelen. En ja! Hier wil ik met onze auto’s naartoe. Mijn eerste ervaring was met onze bejaarde Opel Omega uit 2001, onze vijfpersoonsgezin vakantie verhuis-bus, voor de jaarlijkse APK. Het beestje wordt minder, maar rond de middag kreeg ik een telefoontje dat de auto klaar was. Blije ik. Toen ik tegen de avond echter de auto kwam halen, bleek deze nog op de brug te zweven. Opdat we er even samen onderdoor konden. Fantastisch! Waarom heb ik dat nog niet eerder meegemaakt? Goedgekeurd. Oké. Maar er zit werk aan te komen. Achterste deel van de uitlaat, remleidingen, wielkuipen achter, pakking uitlaatspruitstuk (stink-dingetje bij de Omega…) Veel werk, veel arbeidsuren. Maar wel heel eerlijk (en merkbaar met oprechte spijt) kenbaar gemaakt. Waar klopt nog het echte auto- en klantenhart? Nou, heel helder: bij deze garage! Op mijn vraag of er maar eens afstand van moet doen komt een schoorvoetend beamend antwoord. Maar ja, het zijn wel hun ‘kindjes’… Wauw! Hier kom ik terug! Onze Corsa moet er ook weer een keer aan geloven, onderhoud hebben beide auto’s nodig. Het is zo rottig dat bij uitstek in de autobranche zoveel gerotzooid wordt. Hier niet, dat durf ik na mijn eerste en tot dusver enige ervaring te zeggen. Hier voel ik me ‘veilig’! Een dikke tien!

  14. van den Brink

    28 september 2015
    Zeer goede eerste indruk

    Na slechte ervaringen bij de kwik-fit ben ik op zoek gegaan naar een betere garage en toen kwam ik via de ANWB site bij hun terecht. Toen ik een verontrustende rammel bij de voorwielen hoorde, die steeds erger werd, ben ik bij hun langs gegaan. De vorige keer dat ik zo had was het “foute boel”. Ze hadden meteen tijd om er naar te kijken. Het bleek gelukkig niks ernstigs te zijn maar ze hebben toch de oorzaak gevonden en verholpen. Zo kon ik weer met een gerust hart verder rijden. Bedankt! Goede service, resultaat gericht, klantvriendelijk! Als ik weer iets heb kom ik hier zeker terug!

  15. Marloes Bouwhuis-Lansink

    16 september 2015
    Betrouwbaar

    Onze ervaring met Autobedrijf Heuvel is erg positief. In alle aspecten zijn wij zeer tevreden over deze garage. Zowel prijskwaliteit, service, betrouwbaarheid en klantvriendelijk. We worden altijd super snel geholpen en worden altijd op de hoogte gehouden. Snelheid is natuurlijk niet het belangrijkste. We zijn zeer tevreden.

  16. Bert J.

    13 september 2015
    Goede garage

    Aardige mensen, duidelijk in hun afspraken en niet te duur.

  17. F. Bartels

    30 augustus 2015
    Degelijk en eer

    Ik ken het bedrijf al van vroeger, en altijd goed en vriendelijk geholpen. Ben er een paar jaar weggeweest vanwege de afstand. Maar nu tijdens mijn vakantie mijn auto laten onderhouden, en gewoon perfect geregeld, duidelijke faktuur en degelijk vakmanschap.

  18. Jan Harwig

    18 augustus 2015
    Al meer dan 30 jaar onze garage!!

    De titel zegt eigenlijk al genoeg. Hier vind je nog mensen die én hart voor auto’s hebben én ook de vakkennis om problemen te herkennen en op te lossen. Na onderhoud cq reparatie weet je dat het goed zit.Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Ze staan bij wijze van spreken dag en nacht voor je klaar. Prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Gezien de andere reviews vertel ik niets nieuws. Heren, ga zo door!!

  19. Ton K.

    14 augustus 2015
    Absolute Topklasse!

    Volkomen eerlijk, betrouwbaar, objectief advies en eerste kwaliteit vakwerk voor een zeer schappelijke prijs. We zijn inmiddels een jaar of 15 klant en rijden tegenwoordig 120 km om, omdat we weten dat we hier perfect bediend worden.

  20. IAM, 11

    11 augustus 2015
    Eerlijk en snelle service

    Wanneer je vele kilometers maakt, komt er helaas altijd een moment dat er reparatiekosten komen. Bij autobedrijf Heuvel informeren ze eerst welke kosten er gemaakt dienen te worden en waarom. Eerlijkheid vooraf! Mijn auto is vlot gerepareerd en hopelijk kan ik weer lange tijd reparatievrij verder rijden!

  21. Thomas Bode

    31 juli 2015
    Eerlijke, goede en betrouwbare garage!

    Al jaren mijn standaard adres voor APK en reparaties. Vakkundige en eerlijke garage waarbij altijd ruimte is voor een gezellig praatje. Alles gebeurt conform afspraak en perfecte service. Wij kunnen deze garage bij iedereen aanbevelen

  22. ralf rijssemus

    29 juli 2015
    service gericht en klant vriendelijk

    autobedrijf Heuvel is erg service gericht en klant vriendelijk en daarnaast betaalbaar zonder onverwachte verrassingen

  23. a. mengerink

    20 juli 2015
    Grote beurt

    Zeer goede uitleg over de werkzaamheden ook wat de te verwachte kosten bij een volgende beurt zijn ik ben zeker van plan terug te komen Heuvel is betrouwbaar ik raad deze garage zeker aan

  24. boomertje

    17 juli 2015
    betrouwbaar

    Klantvriendelijk, betrouwbaar altijd correct, komt afspraken op tijd na goede service, prijs en kwaliteit goed, ik ben al jaren klant bij Heuvel en het bevalt mij heel goed . Dus ik raad iedereen aan ga met je auto voor reparatie of keuring naar Autobedrijf Heuvel.

  25. Remco Meijer

    22 juni 2015
    Uitstekende service!

    Superklantvriendelijk behandeld, afspraken waren zeer duidelijk en de onderdelen waren bewaard welke vervangen waren! Aanrader voor iedereen!

  26. Kuipers40

    18 juni 2015
    klein beurt en APK

    Perfecte service, eerlijk en goed advies, komt afspraken na, prijs kwaliteit verhouding goed

  27. Hensche

    09 juni 2015
    Prima garage

    Goede garage, persoonlijke benadering. Duidelijke uitleg. Aardige mensen. Zeker aan te bevelen aan anderen.

  28. Renault 19

    06 juni 2015
    Degelijk vakmanschap

    Uitstekende garage, die ik graag bij anderen aanbeveel! Een garagehouder die met je meedenkt. Een hele persoonlijke benadering. Prima prijs-kwaliteit verhouding.

  29. elise haverkate

    06 mei 2015
    uitstekend

    een ouderwetse goeie garage waar je op aan kunt. Zeer tevreden. Wordt altijd goed geïnformeerd.

  30. M. Oberink

    23 april 2015
    Klant en geen nummer

    Bij autobedrijf Heuvel ben je klant en geen nummer, je voelt je altijd welkom, perfecte service, zeer klant gericht. Je komt niet voor verrassingen te staan alles gaat in goed overleg. Zeker een aanrader.

  31. Klant bij Autobedrijf Heuvel

    14 april 2015
    Klanttevredenheid

    Ik kom al jaren bij Autobedrijf Heuvel, naar volle tevredenheid, m.n. door de geloofwaardigheid (afspraken nakomen en niet meer berekenen dan dat er gebeurd) en prijs/kwaliteit verhouding. Indien Heuvel op deze manier blijft werken, blijf ik klant.

  32. M. van Kalsbeek

    23 maart 2015
    Goed en kundig garagebedrijf

    Wij brengen nu sinds enkele jaren onze auto bij Autobedrijf Heuvel voor onderhoud, APK en reparatie, indien nodig. We zijn zeer tevreden en hebben een heel vertrouwelijk gevoel. Dit komt onder meer omdat er wordt meegedacht in goede en indien nodig noodzakelijk oplossingen, als ook de kosten. Ik zou iedereen deze garage willen aanraden.

  33. Kim77

    01 maart 2015
    Goede nazorg

    Kundig bedrijf dat afspraken nakomt, en ook na sluitingstijd de tijd neemt om met je mee te denken en problemen op te lossen. Ik raad deze garage zeker aan!

  34. Rimmert van Kalsbeek

    23 februari 2015
    Reparatie koppelingskabel

    Schone opgeruimde garage met deskundig personeel. Ze doen wat ze zeggen en de vooraf berekende prijs klopt. Werkplaatstarief is lager dan bij de dealer.

  35. Gerard Annink

    21 februari 2015
    Goede service

    Al jaren komen wij met onze vervoersmiddelen (Renault en Citroen) bij Laurens en Dzenan. Ze zijn eerlijk. Geen flauwekul. Echte liefhebbers en vaklui. Je weet waar je aan toe bent. De versleten onderdelen laten ze zien. Ze denken mee. Als bijvoorbeeld een uitlaat kan worden gelast en nog niet hoeft te worden vervangen, wordt dat eerlijk gezegd. We hebben ook andere ervaringen. Bovendien staat altijd de koffie klaar en, als je geluk hebt, een gevulde koek. De service is prima. Laatst kon ik zelfs na sluitingstijd nog langs komen om de olie te laten bijvullen. Top! En het mooie is dat je na een beurt aan de vervoersmiddelen merkt, dat ze beter rijden. Je doet hen dus ook een plezier. Wat wil je nog meer?! Kortom, ik kan Autobedrijf Heuvel van harte aanbevelen!

  36. Middelkamp

    12 februari 2015
    Glimlach

    De onlangs aangeschafte VW Golf TDI Variant had enig achterstallig onderhoud, dus ik moest gelijk maar door de zure appel heen bijten. Vooraf was bekend dat de distributieriem vervangen moest worden en dat een grote beurt aan de orde was. Geheel kosteloos krijg ik een leenauto mee, prima geregeld. ’s Ochtends word ik gebeld door de monteur, helaas is er het een en ander meer aan de hand dan alleen de beurt en de distributieriem. Ik volg het advies om nu maar gelijk door te pakken en op deze manier eventuele duurdere reparaties te voorkomen. ’s Avonds krijg ik uitgebreid uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden en zelfs de vervangen onderdelen krijg ik stuk voor stuk te zien, met tekst en uitleg. Met name deze tekst en uitleg en het oprechte advies spreken mij erg aan! Het onderhoud aan de auto kost vaak meer dan je wilt, maar op deze manier ga je toch telkens weer met een glimlach de deur uit!

  37. Huub1951

    15 januari 2015
    Kleine beurt en trekhaak

    Altijd goede afspraken te maken over tijd duur, en kosten van de reparaties.

  38. Gerard OA

    12 januari 2015
    Oplossen verkeerd tanken

    Op aanraden van familie autobedrijf Heuvel gebeld nav. een probleem met onze auto. Goede service, komen afspraken na, vriendelijk personeel, prima prijzen. Kom zeker terug. Gerard

  39. Truus Kelder

    12-01-2015
    Top garage

    Al ruim 30 jaar kom ik bij deze garage. Je wordt er heel goed en vriendelijk geholpen. Nooit heb ik het gevoel dat je bedonderd wordt. De benadering is heel persoonlijk. Kortom, ik ka n iedereen aanraden naar deze garage te gaan!!!

  40. Ronald Heeringa

    11-01-2015
    Prima garage!

    We komen hier al erg lang en hebben tot op heden nooit het gevoel gehad bedonderd te worden. En dat kun je niet van alle garages zeggen! Er wordt bij hogere kosten overlegd en meegedacht om de schade te beperken en goede oplossing te komen. De altijd persoonlijke benadering maakt deze garage tot een echte aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *